Ruosteenkukkia

Runoilija Joelartturi

Muistini sormenpäillä
kosketan kullankeltaisia
hiuksia
 
koivuilla oli kiire kesään
ja sinulla kotiin
 
ilmaan jäi pieni osa sinua
tuoksu jolle tuuli 
oli armoton
 
kuljin pakoon aamua
sillankaiteessa kaste 
ruokki ruosteenkukkia
 
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin voin ottaa kiinni runostasi.
Hyvin maalauksellinen tämäkin runosi. Runon loppu sanat erittäin kauniit ja koskettavat. 
Hetken herkkyys tiivistyy ruosteenkukkiin, sitä jää runon minän kanssa odottamaan jatkoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot