Pettymysten lasiseinät

Runoilija Joelartturi

Elämä on pettymysten lasiseinät
tiimalasin ääriviivat
ja päädystä päätyyn valuva hiekka

valuttuamme loppuun
käännymme ylösalaisin
jatkamme valumista

pettymyksestä toiseen
emmekä huomaa elämää siinä välissä



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kai ihan tuolla tavalla, elämä on elämisen arvoista <3 
Ravisuttava, vaikuttava totuus.
Tää oli hieno ja oivaltava!
Kiitti :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot