Elämä on bussimatka

Runoilija Joelartturi

Elämä on bussimatka
jatkuvaa odotusta 
pysäkkien välillä

pysäkeillä sisään
ja ulos astuvat ihmiset
ovat vain kasvoja

elämä on bussimatka
jatkuvaa loppumisen odotusta
pelkoa siitä mitä on olla perillä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä voi silti olla ihanaa, kun ei kaikkea tiedä etukäteen <3
Totta! Elämä on matkantekoa.
Päämäärä tuntematon, mutta se voi myös yllättää mieluisasti.
Ei kai se matka voi muutenkaan loppua?
Tulee uusia busseja, junia ja muitakin kulkuneuvoja,
Näihin aatoksiin runostasi.


 
rakastan busseja

enkä pelkää perille pääsyä

no joo

runossasi hyviä pointteja

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot