Globaali talouskatsaus

Runoilija Joelartturi

Siinäs valitat
dieselverosta ja 
maitolitran hinnasta
 
kun toisaalla
vapautta
ei makseta markoilla
 
 
 
Maito: 75 senttiä litralta 
Diesel: 2,20 euroa litralta
Vapaus: 5 litraa Ukrainalaista verta
 
ja rakkaus
rakkaus kuusi senttilitraa kyyneliä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista, kunpa kaikki pahuus loppuisi maailmasta.
Niinpä :(
ja kaikki tämä, ihmisen ahneutta
runosi kuvaa tämän päivän ankeaa eurooppalaista arkea
vähin sanoin, osuvasti ja puhuttelevasti
Kiitos
Upea runo jossa mittailtiin ovelasti taloutta.
Kiitos!
Kiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot