Olla kesäyössä sekaisin

Runoilija Joelartturi

Ikävöin kotiin 
ja takaisin
olla kesäyössä sekaisin
 
menneestä
teen laastarin
tämän yön haavoihin.
 
ikävöin
ja sekaisin
ovat helmieni nauhat
 
jätän yön aaveille
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus on hyvä ollakin sekaisin, oikealla tavalla.
Jotkut menneet jutut eivät unohdu koskaan. Niihin voi kuitenkin palata takaisin ainakin mielessään.. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot