Kaiken teatteri

Runoilija Joelartturi

Hehkun elämää
kunnes kuulen taas
niiden puhuvan 

tiedän sen olevan
kai vain aivokemiaa
kuten rakkaus

illuusiota, kaiken teatteria
kuiskaajia kopeissaan
kertomassa vääriä vuorosanoja

ja minä parrasvaloissa
tekemässä itsestäni 
klovnin joka ei hymyile


 
Selite: 
Shh
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä on kuin teatteri, ainoastaan uusintanäytöksiä ei tule <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot