Vesiväritetty hymy

Runoilija Joelartturi

Maalaan mailmaa kyynelilläni
ja pelkään etten saa sitä kauniimmaksi 
vesivärini ovat sekaisin
 
enkä pysty luottamaan huomiseen
 
Sillä mikään ei tuo enää
huomista jonka lupasin sinulle
 
mutta viimeisen hymysi
aion pitää loppuun saakka
 
vesivärini ovat sekaisin
enkä saa maailmaa kauniimmaksi

maalaan kyynelillä hymysi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti kaikki muuttuu hyväksi. 
Kiitos
Kauniisti maalaat sinä.
Kiitos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot