Sinä siinä sängyssä
hikisissä ruttuisissa
rakkaimmissa lakanoissa
Huone kaikuu kuiskauksista
rakastan
kosketa
rutista
älä koskaan mene pois
Aamukahvin tuoksussa
kovin paljon juttuja
tulevasta
menneestä
joskus voitais -heittoja
hikisissä ruttuisissa
rakkaimmissa lakanoissa
Huone kaikuu kuiskauksista
rakastan
kosketa
rutista
älä koskaan mene pois
Aamukahvin tuoksussa
kovin paljon juttuja
tulevasta
menneestä
joskus voitais -heittoja
Pääni vasten ovenpieltä
jalat lähtövalmiina
jalat lähtövalmiina
Sydän täynnä kaipuuta
Silmät paistaa häpeää
sinä et minun
enkä minä sinun
salaisuus vain yhteinen
sinä et minun
enkä minä sinun
salaisuus vain yhteinen
Kalman kylmä kahva on
etuoven toisen puolen
missä sukunimen kirjaimet
eivät ole omani
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit