Suuren taakan
kantajalla
kovin kaunis mieli
Kerran niin taitavasti
pianon koskettimilla
tanssineet
kädet
ovat kangistuneet
elämän solmuja ratkoessa
Taivaallinen lauluääni
vaihtunut
uupuneisiin lauseisiin
Joista jokainen
huokuu suurta rakkautta
Ja yhä kaunis mieli
jatkaa kulkuaan
elämän melodiaa
seuraten
Selite:
Kadonneita runoja takaisin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista, sydämeen käyvää.