Tarvitsen sinua

Runoilija ööömmie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

It's funny how you can miss something you never had. <3
 

Tahdon jonkun, jonka viereen nukahtaa.
Illalla kasvosi mieleeni tulvahtaa.
Tahdon viereesi tänään jo nukahtaa.

Tahdon jonkun, jonka hiuksilla leikkiä.
Jonkun joka ei tahdo luotani lähteä.
Tahdon juuri sinun hiuksilla leikkiä.

Tahdon maata jonkun kainalossa sohvalla.
Kertoa ajatuksista ja puhua asioista.
Tahdon sinun viereesi käpertyä sohvalla.

Tarvitsen olkapään, johon itkeä.
Kun suru on suuri, ei tarvitse sisintään kätkeä.
Tarvitsen sinun tukevan otteen, kun täytyy itkeä.

Tahdon jonkun, jonka kanssa hymyillä.
Ota minua kädestä ja pidä lähellä.
Sillä sinun kanssa en voi muuta kuin hymyillä.

Selite: 
Missä olet kun tarvitsen sitä yhtä ja oikeaa ihmistä? <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Sait mut itkemään!!!
Tää oli aivan liian ihana runo...

Äääh, kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot