Kysymys ?

Runoilija Larme

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 2.2.2009
Viimeksi paikalla: 3.6.2021 17:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Larme ~ Kyynel
 

Kaikki sanovat
että
aika parantaa

haavat.

Miksi minun haavani
ei ole näyttänyt

viidessä vuodessa

pienintäkään
aikomusta

parantua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella surullista, mutta kai se nyt hieman on...hyvä runo!
Ja kiitos sanoistasi runollani : )

Joskus se tuntuu kestävän aivan liian kauan. Parantua haavoista.
Koskettaa.

Kiitoksia. :> Tämä on vallan ihana, niin hyvin kuvailtu ja kaikille taatusti tuttu aihe! Kovasti ihastuin.

 

Käyttäjän kaikki runot