"Mikä teitä hymyilyttää?"
kysyvät lapset
Ja me vain hymyilemme entistä enemmän.
Vihellellen heiluttelet lusikkaa
ja minä punastun niin,
että olen tukehtua muroihini
"Mikä niitä vaivaa?"
kysyvät lapset
Ja me vain hymyilemme lisää
ja mietimme,
millä tekosyyllä
pujahtaisimme
takaisin peiton alle...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mukavia muistoja, kiva runo
Voi että, miten ihana
ja todellinen rakkausruno!!