Näin sinut ensikerran koulussa. Olit pieni ja iloinen. Hymysi täytti koko pihan. Tunsin olevani jälleen ihminen. Rakastuin sinuun heti ensisilmäyksellä olit niin ihana ja kilttikin. Vaikka et puhu paljoa. Rakastan silti vain sinua. Et sitä tiedä vieläkään. Mutta sinusta minä aina välitän.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista rakastamista :)