Älä tahdo pahaa minulle
En kestä sitä
En kestäisi sitä enää
Älä tee tätä minulle
En ansaitse sitä
En jaksa itkeä
En tänään
Älä suutele minua
En kestä sitä
En kestäisi sitä enää
Älä tee tätä minulle
Ansaitsen elää
Ansaitsen olla onnellinen
Tänään
Älä jätä minua
En kestä sitä
En kestäisi ikävää
Älä tee tätä minulle
En halua olla yksin
En tänään
Älä halaa minua
En kestä sitä
En kestäisi sitä
Älä tee tätä minulle
En halua olla toinen
Haluan olla ainut
Tänään
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi