Kyltymätön kadottaja
Tyytymätön matkamies
Hiljaisuuksien tulkitsija
Kirjoittamattoman ajattelija
Hävinneiden kenraali
Historian veistelijä
Antakaa edes tilkka viiniä!
Sytyttäkää savuke
Kantakaa kuumaa vettä minulle kylvyksi
Mutta viimein sinä sait kaiken mitä halusit
Tyytymätön matkamies
Kyltymätön kadottaja
Hävinneiden kenraali
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
tämä on kuin laulu kirjan välissä.