Pienen pieni syysillassa ylösalas räpiköivä perhonen lajintunnistusta vailla. Totesin ilmasukellukseksi.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.9.2024 13:50 Star Kerrassaan mainio uusi sana "ilmasukellus". Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.9.2024 13:14 Adastra Sellaista se on meno sfääreissä, jos käy aivan pohjalla saa tovin olla pää kääreissä... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 9 10 11 12 13 14 15 16 17 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut