Kaikki on korvan takana

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1229
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 23.11.2024 8:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Minä katsoin,
kun se kiisi
eteenpäin vuoristoratavaunussa,
kyyristyi sopivasti kumauttajan
kohdalla.

Tämä on nyt
sitten vuoden
1234 versio.

No niin ja seuraavaksi
etsitään naurupussia,
mielessä kävi myös
berberiapina tai skunkk1.

Vaihtoehtoina vaihtelun vuoksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo
ja taas kerran hauskasti kerrottu
sun mielikuvitus vaunusi on vuoristoradan etupenkki

särkänimessä sen linnanmäen tivolissa, sirkusteltan rinnalla

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot