Arvoituksellisuus,
kun saattaisin tietää,
mutta minulla onkin
yhtäkkiä vain hiljaisuus.
Jos esittäisin jotakin muuta
kuin mitä oikeasti olen,
epäilisit luotettavuuttani.
kun saattaisin tietää,
mutta minulla onkin
yhtäkkiä vain hiljaisuus.
Jos esittäisin jotakin muuta
kuin mitä oikeasti olen,
epäilisit luotettavuuttani.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
mutta tästä opin paljon syvällisemmän neuvon
opi tulkitsemaan toisen suuta
Sivut