Kevään ensinäytös

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1229
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 23.11.2024 8:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Järjestin itselleni liput
kevään ensinäytökseen,

jäiden molinaan,
plump plumps, glup uij

ryskää kuin sotaelokuvissa.

Ei yhtään lintua,
paitsi se, josta en 
laseitta saanut selvää.

Raekuuro, ruovikko.
Tiesin sen jomotuksesta,
sähköä ilmassa.

Missä linnut, 
kertokaa tikkupullaresepti.

Kultaseni,
sinä puhut tauotta,
kaltaiseni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Iso peukku!
Hyvä oivallus, hyvin sanoiksi puettu, hetki keväinen. 
Kerrassaan upeaa, kirjoittaminenkin kannattaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot