Kyllä moka on lahja ja
mokaaminen on sallittua
ihan jokaiselle.
Haluaisin kuitenkin vaihtelun vuoksi
mokaaminen on sallittua
ihan jokaiselle.
Haluaisin kuitenkin vaihtelun vuoksi
päästä loistamaan jossakin muussa
genressä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Miten itse ja toiset virheisiin suhtautuu on tärkeämpi kuin
Itse vihkoon mennyt moka
Sivut