Lumikuurous on hengenvaarallinen olotila: Et kuule ennen kuin se on jo kohdalla.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.2.2024 15:36 Star Pitää paikkansa, äsken oli täällä viimeksi lumikuuro. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut