Aamuauringossa
ennätyssatoaan kantava
omenapuu,
toinen kuiva ranka.
Mitä tein oikein, mitä väärin?
Teinkö?
ennätyssatoaan kantava
omenapuu,
toinen kuiva ranka.
Mitä tein oikein, mitä väärin?
Teinkö?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi