Kiertotie

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1214
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 11.9.2024 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Joskus kun pitää päästä 
pujottautumaan neulansilmästä,
vaikka on vaaleanpunainen elefantti,
silloin suuresti lohduttaa kokemus siitä,
että tietää, miten polkupyörällä voi peruuttaa
sata kilometriä tunnissa
moottoritiellä nimeltä mainitsemattoman
sillan yli.

Mutta iltapäivällä iskee väsymys.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot