Jotakin jäi muistiin

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1214
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 11.9.2024 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
En haluaisi olla se,
joka tarvitsee mentorin tai tuutorin,
kävelykepin, johon nojata,
koska osaan itse.
Enkä haluaisi olla se,
joka tämän sanottuaan ei osaakaan.
Kyllä minun on joskus pakko kääntyä
kalenterin puoleen, selata takasivuja, sillä
siellä saattaa olla jotakin kannustavaa.
Niin kuin edellisvuoden kalenterissa.
Ja siihen minäkin kallistuisin,
että hyvin se menee.
Laulaen ja viheltäen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot