Pitelen kaksin käsin, kaikin voimin näkymätöntä ovea. Tästä ei mennä, tästä ei tulla. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.2.2024 14:56 Oiva Utumaa ... Hyvä pitää suojaa ja puolensa Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 16 17 18 19 20 21 22 23 24 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut