Yksi uniikki albiinopuna-apila lausui mielipiteensä: Ei minun tarvitse olla niin kuin nuo muut.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.9.2023 14:42 Piipa1969 Apilalta hieno elämänviisaus:) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.9.2023 15:19 Star Upeaa, kunpa ihmisetkin ajattelisivat noin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 9.11.2023 8:32 Katariina Varjoranta Ja sinä kuulit sen ! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut