Kuningatarpyrkyri

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1173
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Jos minä olisin 
kuningatarpyrkyri,
yrittäisin välttää
esittämästä nöyrää,
yrittäisin välttää sanomasta,
että tämä on ollut haaveeni
pikkutytöstä saakka.
En sanoisi elämänkokemuksen
tuovan syvyyttä tulkintaan.
En lässyttäisi, että yleisön
toiveiden mukaan tässä mennään.
En sanoisi, että laulaminen on koko elämä.

Kas! Nämä kaikki on jo sanottu.

En nostaisi tangoa
jalustalle ja pudottaisi
sitä alas takkia kääntäessäni
markkinoiden jälkeen.

Jos minä olisin kuningatarpyrkyri,
tekisin hurjasti töitä laulamisen ja
esiintymisvarmuuden saavuttamiseksi.

Laulaisin perille asti.



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Laulaminen kannattaa aina.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot