Pelkkää turvallista sosetta

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1216
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 18.10.2024 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Jos sinulle saarnataan:
Tulehdus, tulehdus,
tulehdus.
Jos olet vanha ja ikäloppu.
Jos sinulle on varmasti tulossa
maailmanloppu.
Etkä oikein ymmärrä,
vaikka olet jo kokenut ja kätevä,
että miten ihmeessä et oikein veny kaikkeen.
Ja sitten myydään tuubi ja tabletti,
jotka hyvä haltija taikoo taikurin hatusta.
Ostat varastoon asti perikunnalle riideltäväksi.
Kunnes tajuat mustikat ja metsäreitin,
hautaudut korpeen ja olet pois muotista.
Päätät olla lapsuuden perunapää,
pelkkää turvallista sosetta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainiosti teksti liikkuu vakavan asian äärellä,

mutta saa väkisin suupielet hymyyn. 

Tätä tunnetasojen hedelmää on mielenkiintoista kuoria.

Erinomaisesti kirjoitettu ikääntyneen kapinallisin tunnelmin.
Kerrassaan mainiosti ajateltu.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot