Kuka suomensi kuningas
Sargon 2:n savitaulun?
Mykeneläinen helottaja.
Sargon 2:n savitaulun?
Mykeneläinen helottaja.
Hän ei muuta sanonut kuin, että
tässä on nyt tulkinnanvaraa,
peitti sitten kasvot kämmeniinsä, pudisti päätään.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi