Sata suunnitelmaa

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1173
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 10:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Jos en nyt suunnittelekaan mitään.
Ihan vain random, random.
Suunnitelmia voi olla sata,
mutta kas kummaa konseptit sekaisin.

Ehkä hyppään vain elämän sekaan
luottaen siihen, että 
suunnitelmiin tulee muutoksia.

Pakko myöntää.
Pelottavaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata pelätä, pientä varovaisuutta kannattaa olla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot