Kun ystävyysteemaa
veivataan vuodesta toiseen,
melkein pistää hymyilyttämään
nuo pirut, jotka eroavat kirkosta.
veivataan vuodesta toiseen,
melkein pistää hymyilyttämään
nuo pirut, jotka eroavat kirkosta.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi