Se yksi tie huutaa kutsuvasti,
mutta joudun hieromaan lompakolla
otsaani.
mutta joudun hieromaan lompakolla
otsaani.
Saatan lähteä,
mutta ensin on
tehtävä järjestelyjä.
mutta ensin on
tehtävä järjestelyjä.
Kuulen jo, kun patistat ylös.
Älä jää tuleen makaamaan!
En vain tiedä, mihin suuntaan,
kekäleitä on joka puolella.
Älä jää tuleen makaamaan!
En vain tiedä, mihin suuntaan,
kekäleitä on joka puolella.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut