Hypähdellä.
Kun vielä kerran on
purkamaton trampoliini.
Hitaat jouset.
Kun vielä kerran on
purkamaton trampoliini.
Hitaat jouset.
Ei kestä talvea.
Korppi krääkkinäisesti.
Kestääpä.
Heiluin taas.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi