Olen alkanut tehdä talvivarastoa,
heinäsirkka siritti innoissaan
matkalla marraskuiseen konferenssiin.
Ajattele, jos olisin jo Australiassa!
heinäsirkka siritti innoissaan
matkalla marraskuiseen konferenssiin.
Ajattele, jos olisin jo Australiassa!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut