Kyllä se on laktoositonta,
siinä on puolukkaa,
sipulia ja
suolakurkkua.
Ja vähän maksaa.
Yhtään ei mene hukkaan.
siinä on puolukkaa,
sipulia ja
suolakurkkua.
Ja vähän maksaa.
Yhtään ei mene hukkaan.
Selite:
Kaikki kunnia kaikille kokkaajille: Jos joskus vähän pelottaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut