Onko siihen paljon lisättävää,
jos manataan matalimpaan
hornettiin,
korkeimman pelto-ohdakkeen
kukoistukseen,
jos manataan matalimpaan
hornettiin,
korkeimman pelto-ohdakkeen
kukoistukseen,
ohdakeperhosen toukkatoukkaroisen
nurinkurin nutturaisen
näkymättömään nirvanaan,
nurinkurin nutturaisen
näkymättömään nirvanaan,
sellainenko onkin saapumiserä?
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi