Olet häkellyttävän lahjakas. Piano soi, ihan hupsista vaan. Ja uudestaan, uudestaan. Kukaan ei pakota.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 15.3.2021 23:48 Star Niinpä, itsestään soittavat pianot ovat myöskin makeita <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut