Aila M.

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1178
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 21.5.2024 9:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Kirjoittiko
Aila M.
14:ssä kerroksessa,
vai 14. kerroksessa ja
jäikö hän tällaisia edes 
miettimään,
vaan oikaisiko hän kenties
suoraan ylimpään tai
kolmanneksi ylimpään kerrokseen,
vai vielä runollisemmin kerrokseen,
jonka lävitse pilvet uivat?
Kaunokirjoittajilla on erityisoikeuksia.
Minä rakastan sellaista, vaikka
sentään kuri ja järjestys olla pitää.
Tietokirjailijat ovat toista sarjaa.
Lukuisia en silti vaihtaisi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielikuvituksen käyttö on aina kaikkein parasta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot