Päivä hirvenä

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1226
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 5.11.2024 6:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Nainen kertoo, että hänellä on karhun sielu.
Sitten hän kyhnyttää selkäänsä ovenkarmiin.
Mietin, mitä kettu sanoo.
Varmaankin jotakin englanniksi.
Entä mitähän saukko tekisi?
Nauran äänetöntä naurua.
En ota tätä kovin vakavasti, pitäisikö.
Eri tavalla ajattelevia on syytä kuunnella tarkkaavaisesti,
että tietää, että ymmärtää.
Kunnes tajuaa, ettei voi ymmärtää.
Ei vain voi, tai ehkä vähän.
Päätän viettää päivän hirvenä, 
kruunu päähän ja ylväs olo.
Olen hetkessä kuninkaallinen.
Vaikka vaikutankin uskottavalta,
olen valmis pakenemaan paikalta.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, toisenlaisia ihmisiä kannattaa kuunnella.
Ei ole vielä kokemusta therian-elosta, mutta talvella voisin olla vaikka kilpikonna tahi siili...
Jaa... 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot