Ne minun asiani,
joille on jo sanottu ei,
lojuvat yhä toisten ihmisten pöydillä.
Minun pitäisi olla pullataikinaa.
joille on jo sanottu ei,
lojuvat yhä toisten ihmisten pöydillä.
Minun pitäisi olla pullataikinaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi