Kun tekisi mieli tintata

Runoilija Hellämieli

nainen
Julkaistu:
1172
Liittynyt: 10.2.2014
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 21:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Suuresti yllättyneenä kiitän kaikkia minut Kuukauden runoilijaksi helmikuussa 2021 äänestäneitä.
Suosittelen:
 
Ei puhuta pihlajista,
ei puhuta koivuista,
ei männyistä eikä myöskään
vaahteroista.

Ei puhuta lehdistä vehreistä,
ei auringossa kypsyvästä
kävystä.

Ei puhuta linnusta oksalla,
ei pihaustakaan kukkujista.

Ei vaihdeta aatosta vertauskuviin,
yritetä puhua sanomatta
silloin, kun tekisi mieli tintata.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot