Syksyn lehdet putoilevat maahan,
kutoilevat suojan vastaan loskan ja lumen tuojan.
Nipistävä tunne kiristyvästä, huurteisen kuuran keskiöstä. Pakkasaamuisen tuulahdus, usva poskilla ja raikas hämmähdys.
Raikasta, ei yhtenäkään kesäaamuna, taianomaista.
Syystalvi, johon voi nukahtaa...
Selite:
30.9.2011
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi