Mikä ennen sattui,
ei satu enää.
Mitä mieltä olen,
tunne kasvaa.
Sinuun.
Rakastan
enemmän
ja
enemmän lisää.
Kaikkea ei voi käsittää, kun rakkaus kasvaa.
Kultaa antaa,
Sinua.
Niin rakkaita kyyneliä,
sinun vuoksesi.
Laavu täynnä kuumuutta, matkalla huipulle.
Purojen solinan suihkeita, rajuja polkujen repäisyjä.
Vaahtokylpyä viimeiseen.
Kultainen katse, r-a-k-k-a-u-t-t-a.
Selite:
2.9. 2010
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi