Pysähdys.
Ryppyiset sormesi porealtaasssa.
Sinulle en ollut kuka vaan.
Olin "kuin se tyttö Anttilan kuvastosta".
Ihana.
Sinä kutiat helposti ja sinulla kasvaa pieniä ruskeita karvanhaituvia poskissasi.
Pidit minua kuin särkyvää posliinia.
En ole koskaan nauranut niin paljoa.
Selite:
pylleröjei<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suloisen ihana :)
suloinen ja niiin tunteikas <:
totta. miun elämän ihanin asia<3