Tuoksuu, pörrötä vähän miun hiuksia.
Nuuhkase. Niin miekin.
Rutistan. Niin siekin.
Hyppää niin en jää
............................................................reunalle
Selite:
Mies, joka käskee katsomaan Notebookin - Rakkauden sivut.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jännittävä ja samalla ihana :)
Jännittävä ja samalla ihana :)