Tyhjää
Tyhjää sydämeni täynnä
Kuuletko kuinka se hajoaa
Sirpaleet leviää
Pelkkä hiljaisuus
Verta maassa
Kyyneliä poskella
Kuuletko helinän
Sirpaleet helisee
Tyhjyys kuristaa
Yksinäisyys kylmänä ympärillä
Sattuu
Sattuu niin paljon
Etkö voisi korjata minua
Tehdä minusta ehjän
Täydentää sen puuttuvan palan
Rakastaa ja suojella
Pitää lähelläsi
Lämmittää minua
Sydämeni kylmänä vaeltaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi