Nimetön

Runoilija DeadFlower

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se yö..
olit vieressäni
niin lähellä minua
katsoit minuun
syvälle silmiini
enkä tiennyt miksi
sinulle se oli ehkä peli
mutta minulle se oli enemmän
katseesi lumosi minut
olisin voinut vain painaa huuleni huulillesi,
sanoa ”minä rakastan sinua”
mutta en voinut..
olin liian pelokas
en uskaltanut käyttää tilaisuutta hyväkseni
enää emme tapaa..
emme saa
aivankuin kaikki rakentaisivat muuria välillemme
sinut mukaan lukien
ajoit minut pois luotasi
et päästänyt enää lähellesi
kukaan ei päästänyt minua lähellesi
Oma syynihän se on..
minun ja pelkurin sydämeni..

Selite: 
Enemmän tarina kuin runo..
Kategoria: 
 

Kommentit

Voivat runotkin kertoa tarinan. :) Hieno kertomus rakkaudesta ja siihen pettymisestä.

 

Käyttäjän kaikki runot