Elämä ilo rakkaus

Runoilija Linnea borealis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen ollut pöytälaatikkorunoilija jo pitkään, mutta kovin ahkerasti en kirjoita. Joskus tekstiä syntyy runsaasti, joskus kirjoittaminen unohtuu pitkiksi ajoiksi.

Ikuinen romantikko. Ikuisen kaipuun vallassa. Kirjoittajana toivottavasti kehittyvä.
 

Katso kauneus
aamukasteesta nurmikolla
pilviverhosta kuun yllä
sileäksi hioutuneesta kalliosta

Ihmettele elämää
kahvilan ikkunasta
ole vierellä
kuuntele hiljaisuutta

Kuule auringonlaskun sävel
musiikin soljunta yössä

Syliisi minä en taivu
jos et elämästä täyty

Selite: 
Taas yksi kirjoitus, josta en tiedä mitä mieltä olen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä tykkään. Bravo.

Läsnäoloa, sielujen syviä ajatuksia...

Suosikkirunoilijoihin Sinut lisäsin.

Upeaa kerrontaa; eniten pidin tuosta viimeisestä säkeestä. Se on elämänviisas.

Elämäniloista ihmistä on helppo rakastaa!
Kauniisti kuvaat rakkautesi maisemaa!

kirjoittaja vain kirjoittaa ja luottaa siihen että joku oivaltaa siihen piilotetun merkityksen...

 

Käyttäjän kaikki runot