Kahvitauko

Runoilija miizu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sytytän sen
tuli melkein polttaa
mutta se ei satu

Nostan sen huulilleni
vädän henkeä
ja tunnen kuinka savu
saastainen savu tulee keuhkoihini

Se saastainen savu
rauhoittaa mieltäni
ja pilaa keuhkoni

Puhallan savun ulos
ja hengitän taas tätä saastaa sisääni

Tämä kestää vain hetken

Tukahdutan tulen
hentoon valkoiseen lumeen
josta tulee saastaista

Palaan sisälle
miettien
oliko tuossa nyt taas järkeä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
miizu väärin 13.5.2011 0 Runo
miizu Hyvää yötä 20.2.2011 0 Runo
miizu nousemus 9.12.2010 2 Runo
miizu Äitin tyttö 14.6.2010 0 Runo
miizu Aino 29.3.2010 2 Runo
miizu Pullonpohja totuus 22.3.2010 0 Runo
miizu Kaiken 7.3.2010 0 Runo
miizu Sieluttomat 28.2.2010 0 Runo
miizu Kahvitauko 13.2.2010 0 Runo
miizu Kuningas alkoholi 11.2.2010 0 Runo