Matthew

Runoilija Lemony

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2006
Viimeksi paikalla: 26.11.2017 10:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

You gotta live with your dreams, don't make them so hard.
 

Matthew A. Crowin ruumis oli taipuisa ja pystyi omituisiin asioihin. Hänen hiuksensa olivat tummat ja silmät meripihkan väriset. Hänellä oli pieni pukinparta alahuulen alla ja vino hymy. Crow pukeutui tyylikkäästi ja hänellä oli aina savukeaski mukana. Hänen äänensä oli matalan käheä ja nauru jokseenkin sihisevää.
Crowilla oli taipumusta sarkastisuuteen ja skeptisyyteen eikä hän pitänyt kosketetuksi tulemisesta.
Hän piti Neil Gaimanin Sandman-sarjakuvasarjasta sekä hyvästä viskistä.

Selite: 
Toinen henkilökuvaus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot